pop-close.svg

Zoek op onze site

loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Subpage Listing Image 0

Werkplaats Afspraak Plannen

Een werkplaats afspraak plannen kan eenvoudig via het formulier op onze website. Na uw aanvraag ontvangt u altijd een bevestiging van ons.

Subpage Listing Image 0

Onderhoud & Reparatie

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij Kymmell motorcars kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Subpage Listing Image 0

Storingsdiagnose

Kymmell motorcars uit Santpoort-Zuid werkt met specialistische apparatuur om een nauwkeurige diagnose te kunnen stellen. Na de storing te hebben uitgelezen zullen wij deze verhelpen.

Subpage Listing Image 0

Spaakwiel balanceren

Uw spaakwiel balanceren is van belang voor een goede weglegging. Bovendien bespaart u op uw brandstofverbruik en gaat u slijtage van de banden tegen. Naast een kostenbesparing is het bovendien ook een stuk veiliger.  Kortom: een voordelige oplossing om een hoop geld te besparen.

Subpage Listing Image 0

Bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt. Dit doet u door uw banden het juiste onderhoud te geven. Zo rijdt u niet alleen comfortabeler en veiliger, maar bespaart u ook een hoop geld.

Subpage Listing Image 0

Restauratie

Uw voertuig weer terug in zijn oude staat? Autorestauratie is het proces van het repareren en herstellen van een voertuig in de originele of historisch nauwkeurige staat. Dit kan een verscheidenheid aan taken omvatten.

Subpage Listing Image 0

Schadeherstel

Heeft u schade aan uw auto? Dat kan de beste overkomen. Laat dit snel en vakkundig herstellen door Kymmell motorcars in Santpoort-Zuid. Niet alleen bij grote, maar ook bij kleine schadegevallen is het raadzaam om dit te laten controleren.

Carburateur revisie

Een carburateur is een apparaat dat lucht en brandstof mengt voor een verbrandingsmotor. Het wordt meestal gevonden op oudere voertuigen met een benzinemotor. Het is belangrijk om de carburateur goed te laten afstellen nadat deze is herbouwd om ervoor te zorgen dat de motor correct loopt.

Joost Bolwidt

“Prettige garage met aardige eigenaar die weet waar hij het over heeft. Mijn MG is er in goede handen"

Sebastiano Dirminti

“This place has vehicles for true connoisseurs, I have seen everything inside them, from a fiat dino coupe to a jaguar e-type, passing through Maserati and triumph. It certainly does not go unnoticed by expert eyes”

Jaap Venniker

“Coen is een man met veel technische kennis ! Het adres voor het onderhoud en reparatie van je klassieke ( engelse ) auto.”

Jan Peter van Zijl

“Af en toe voor de showroom staan dromen.
Deze prachtige Triumph 6-cilinder bleef staan, ik ging weer naar huis op de 6KU single speed (ook niet vervelend).”

Hans de Geus

“Altijd leuk, die auto's uit je jeugd in de etalage te zien.. Vakwerk garage!”

Wim Mijs

“De beste garage voor klassieke auto’s. Coen is aardig en deskundig. Geweldig bedrijf!”
next.svg
prev.svg
Morgen Internet - Zorgeloos website